UDRUGA KOTLIČARI ODRŽALA SVOJ DRUGI SASTANAK UPRAVNOG ODBORA U 2017. GODINI

Datum objave: 24. 1. 2017.

Upravni odbor Udruge Kotličari, održao je sastanak 16.01.2017. godine. u 19h u ARIOS-u. Sastanku su prisustvovali: Kukučka Antun, Vučetić Josip, Anić Mira, Grubić Stjepan, Jukić Dragan, Kovač Katica, Kušić Marija i Strišković Dezoti Ivana.

Zapisnik s prošle sjednice je pročitao Antun Kukučka. Zaključeno je da su svi zacrtani zadaci obavljeni, osim Zahtjeva za donaciju trgovačkim društvima. Zapisnik je jednoglasno usvojen. Predsjednik Anutn Kukučka predložio je da na manifestaciju “Martinovo brdo” ide najviše 4 naša člana.
Na javni poziv grada Belišća, Udruga se javila s jednim projektom, koji će u grad osobno odnijeti predsjednik Antun Kukučka. Udruga Zvono sačinila je projekat gdje će naša Udruga biti partner i biti će predan u roku u grad Belišće.

Marija Kušić je izvjestila o javnom pozivu OBŽ za financiranja udruga s područja županije. Rok za podnošenja zahtjeva je 15. veljače 2017. godine. Mira Anić je predložila da se sastanci, ubuduće obavezno održavaju u sjedištu naše Udruge, Radnička 14 te je prijedlog prihvaćen Antun Kukučka zadužuje se da stupi u kontakt s predstavnikom TZ Belišće, gđom Janjom Čeliković kako bi dogovorio plan aktivnosti za 2017.

Sastanak je završen u 20:15 sati